Volonterski centar Zadar
Volonterski centar Zadar (VCZD) je nevladina i neprofitna organizacija osnovana 8.travnja 2013.g od strane Udruge socijalnih radnika Zadar. Volonterski centar je organizacija kojoj je svrha promicanja volonterskog rada u lokalnoj zajednici, okupljanje zainteresiranih za volontiranje i organizacija kojima su volonteri potrebni na jednom mjestu, te poboljšanja kvalitete života korisnika uslugama volonterskog rada. Mjesto je informiranja, educiranja i povezivanje svih koje žele volontirati s organizacijama, akcijama i aktivnostima u kojima su volonteri potrebni.


Priključite nam se u ostvarenju ciljeva
Registrirajte se kao volonter ili organizacija koja ima potrebu za volonterima.
Vijesti
Održana edukacija "Procjena potreba neprofitnih organizacija s ciljem unaprjeđenja volonterskih programa" 12. i 13. lipnja je održana edukacija pod nazivom "Procjena potreba neprofitnih organizacija s ciljem unaprjeđenja volonterskih programa" koja se održavala u sklopu projekta "Volontiranje-kompetencije za budućnost" financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Edukaciju je održala gđa Nives Ivelja, ...
15.06.2018
Održan Festival volonterstva u sklopu projekta "Volonterska šuma" U sklopu provedbe projekta „Volonterska šuma – Umrežavanje i podrška organizatorima volontiranja za održivi razvoj volonterstva”
15.06.2018
Pogledaj sve vijesti
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830