Projekt - Klub mladih KLOOZ
Klub mladih KLOOZ
11.12.2019


Projekt Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti-CINAZ, klub mladih KLOOZ, kreće sa četvrtom godinom svog djelovanja uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Projekt prvog kluba mladih u Zadru, kojeg je pokrenula Udruga CINAZ 2012.godine., je dobio trogodišnju potporu od Ministarstva socijalne politike i mladih RH. Ciljevi kluba mladih KLOOZ su pružiti organizirano i kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih, poticanje kreativnog stvaralaštva mladih, aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici kroz volontiranje, te informiranje i educiranje mladih.

U dosadašnjoj trogodišnjoj provedbi, programom smo obuhvatili 1285 mladih korisnika, pretežno studentske a zatim srednjoškolske populacije, u dobi od 15. do 30. godina. U programu KLOOZ-a se godišnje provede 30-35 različitih aktivnosti namjenjene interesima i potrebama mladih.

Partneri u trogodišnjoj provedbi projekta od 2015.-2018. su Volonterski centar Zadar i Gradska knjižnica Zadar, s kojima je udruga CINAZ već ostvarila uspješnu suradnju u dosadašnjoj provedbi programa KLOOZ-a. Udruge suradnici u programu za 2015.-2016.godinu su plesna udruga Nimeta, udruga Kreativne Adaptacije i udruga za poboljšanje kvalitete života TERRA iz Zadra i udruga za promicanje zdravog i cjelovitog načina života – Ekoartha iz Zagreba.

KLOOZ svojim programom pokiva šest različita područja interesa mladih prema Nacionalnom programu za mlade od 2014. do 2017.:

Obrazovanje, profesionalno osposobljavanje i usavršavanje u kontekstu cjeloživotnog učenja, Zdravlje i zdravstvena zaštita, Aktivno sudjelovanje mladih u u društvu, Kultura i mladi, Mladi u europskom i globalnom okruženju, Zapošljavanje i  poduzetništvo.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830